IMG_5476-800

Mijn Kernkwaliteiten

 

Analytisch

Begripvol Betrouwbaar

Doelgericht Communicatief

Open en eerlijk Empatisch

Gestructureerd

Hulpvaardig en ondersteunend

Perfectionistisch, maar heb geleerd dat goed, goed genoeg is

Praktisch en realistisch

Zorgzaam Zorgvuldig

Wie ben ik?

De mens is gericht op groei en ontwikkeling. Lichaam en geest zijn nauw met elkaar verbonden. Met veel plezier heb ik jaren gewerkt in verschillende functies in de gezondheidszorg. Daar heb ik mij de humanistische en holistische visie eigen gemaakt. 


In 2003 ben ik opnieuw gaan studeren en maakte ik een carrièreswitch. Ik heb mijn diploma behaald voor Relatie-Counselling bij Stichting Counselling Nederland, een HBO-opleiding. In 2006 ben ik gestart met mijn eigen praktijk voor integratieve therapie, counselling en coaching. Ik begeleid mensen bij het mobiliseren van hun innerlijke kracht, hun groei en ontwikkeling. Iedere dag zie ik hoe mensen vanuit hun eigen kracht weer keuzes kunnen en durven maken, oplossingen vinden en zo weer richting geven aan hun leven. En dat is steeds opnieuw weer een hele mooie en bijzondere ervaring!


Op dit moment studeer ik Klinische Psychologie aan de Open Universiteit (modulair).
Hiernaast ben ik EMDR Therapeut en kun je me vinden in het EMDR register op http://www.emdr-therapeuten.nl/gelderland/


Ik heb regelmatig supervisie, volg bijscholing en houd intervisiebijeenkomsten met collega's om 'scherp' en up-to-date te blijven. Ik ben lid van de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling en ik voldoe aan alle kwaliteitsnormen die de vereniging stelt. Daarnaast ben ik aangesloten bij de RBCZ en de SCAG.