AbvC

 

 

 

 

 

RBCZ

Tarieven en vergoedingen 

 

Eerste gesprek, de kennismaking is gratis, 30-45 minuten.

Sessie 1 uur:                     € 70,-
Sessie EMDR                    € 105,-
Relatietherapie 1 ½ uur     € 105,-

Zakelijk, per uur € 80,- ex BTW

 

Per 01-01-2024

Sessie 1 uur: € 75,-
Sessie EMDR € 112,50
Relatietherapie 1 ½ uur € 112,50

Zakelijk, per uur € 90,- ex BTW

Vergoedingen.
Counselling wordt door een aantal verzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Welk aanvullend pakket je hebt, is daarbij van belang. Je kunt van te voren checken bij je eigen ziektekostenverzekeraar, of en voor hoeveel je voor vergoeding in aanmerking komt. Klik hier voor een overzicht van alle zorgverzekeraars.

Ik ben aangesloten bij de ABvC en sta als Registertherapeut ingeschreven in het HBO Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Aangezien ik in het bezit ben van een AGB-code worden sessies door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. 

ABvC
Lid van de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling
Lidmaatschapsnr: 116120

RBCZ
Ingeschreven in het RBCZ-register als HBO-Registertherapeut BCZ
Licentienummer: 301420R

Informeer ook eens bij de Arbodienst of bedrijfsarts van het bedrijf waar je werkt. Een heel aantal bedrijven vergoedt (een gedeelte van) de kosten, vooral wanneer de klachten met je werk te maken hebben.

Via de WMO ( Wet Maatschappelijke Ondersteuning) "Werk en inkomen" heb ik al een heel aantal cliënten begeleid. Er werd een bepaald budget ter beschikking gesteld, met als doel om weer tot werk te komen. Vraag hier dus naar bij je gemeente. 
Ook heb ik verschillende reïntegratietrajecten voor bedrijven gedaan en met goed succes afgerond.

Wanneer je een afspraak vergeet/ vergeet tijdig af te zeggen (24 uur van te voren), zijn de kosten, ongeacht de verzekering, voor eigen rekening. Eens per maand krijg je een rekening, die binnen 30 dagen voldaan dient te zijn.