Werk en zingeving

Je bent succesvol. Hebt het voor elkaar. Alles kan. Je keuzemogelijkheden zijn oneindig. Dat klinkt goed. Maar ondertussen. Alles en iedereen trekt aan je. De verwachtingen zijn hooggespannen. Ook bij jezelf. Tijd om keuzes te maken voor het vervolg van je carrière en de consequenties van deze keuzes te aanvaarden, is er vaak niet. 


Wat is mijn passie? Wil ik leidinggeven of me specialiseren? Wat geeft mij voldoening in mijn werk? Verbreed ik mijn horizon met vrijwilligerswerk? Hoe bewaar ik de balans tussen werk en privé? En als ik het ene kies, loop ik het andere dan niet mis? Hoe kan ik mij vrijer voelen? Wat verwachten anderen van mij en hoe kan ik daarbij mijn eigen weg gaan?


Naast deze eigen vragen, zijn er vaak de impulsen en verwachtingen van buitenaf die door je hoofd dolen. Blijven analyseren van de mogelijkheden veroorzaakt onrust. 

Je krijgt in dit traject een scherper beeld van je ambities en patronen. En je leert kiezen vanuit jouw normen en waarden. In dit hele traject ben ik je coach en begeleid ik je in dit proces.

Weer werken vanuit passie!